Rendezvény szaktanácsadás

Legyél a saját rendezvényed vendége, és ne dolgozz! Ezért vagyunk mi.

Engedd meg, hogy bemutatkozzak. Köves Zoltán vagyok és életem a rendezvényszervezés. Soha nem jelentett munkát, inkább csak kihívást és élvezetet. Amikor egy új ügyféllel találkozom, mindig izgatottan várom milyen kihívás vár majd rám. Lehetséges, hogy ez így a több mint 20 éve rendezvényszervezői múlttal furának tűnik most, de én még mindig a mai napig nagyon szeretem csinálni.

Sok céggel és magánszeméllyel találkozom, akik rendezvényt szeretnének szervezni vagy csak van egy ötletük amit szeretnének megvalósítani, de nem tudják hogyan kezdjenek hozzá, mert soha nem csináltak ilyet. Máshol már évek óta csinálják, de még mindig nem működnek úgy a dolgok ahogyan kellene. Látják, hogy nincsen rendben, de nem találják vagy tudják mi is a probléma valójában, miért nem sikeres a rendezvényük.
Egy rendezvényen mindennek rendben kell lennie. Sokszor azt gondolják a szervezők, hogy mindent megtettek, de valójában mégsem! Nem elég csak kitalálni, úgy is kell összerakni, hogy minden rendben legyen, hiszen a nem tudás nem mentesíti a szervezőt a törvény előtt.
Rengeteg idő és pénz folyik el, ha nincsen meg az a tudás és kapcsolatrendszer ami szükséges egy költséghatékony, profi, egyedi rendezvény megszervezéséhez.

Ezekre tudok én megoldásokat nyújtani!

Miért én?
Vedd fel velem a kapcsolatot! Az első személyes megbeszélés díjmentes!